Tools


Dien uw documenten regelmatig in op ons online boekhoudplatform en ons team zal ze snel verwerken. Het voordeel is dat alles op afstand en regelmatig gebeurt. Dit bespaart u reistijd, maar ook tijd die u kwijt bent aan het archiveren van uw boekhoudkundige documenten.

Aan onze kant hebben onze experts ook meer tijd om u een regelmatige boekhoudkundige opvolging aan te bieden, wat zich vertaalt in gepersonaliseerd advies, bijvoorbeeld voor uw voorschotten of sociale zekerheidsbijdragen. Een tijdige archivering laat ons ook toe u snel te informeren over ontbrekende boekhoudkundige stukken of uitgaven en zo een actuele en kwaliteitsvolle boekhouding te verzekeren.


WinBooks View is een echte online rapporteringstool en wordt een assistent door u uw kerncijfers voor te stellen via interactieve dashboards.

Deze nieuwe toepassing is een waar panorama van de gezondheid van uw onderneming en geeft u in één oogopslag toegang tot de essentiële boekhoudkundige waarden.


Wij kunnen uw WinBooks licentie op onze server hosten.

Dit geeft ons de mogelijkheid om uw volledige boekhouding met ons personeel te delen.

Via deze technologie hebt u in real time toegang tot uw kerncijfers, documenten, enz.

Dit is bijzonder interessant voor het verbeteren van uw kasbeheer.


Ons onlineplatform biedt u ook een tool waarmee u uw leveranciers gemakkelijk kunt betalen, verkoopfacturen kunt opstellen en betalingsherinneringen kunt versturen. Zo kunt u uw hele bedrijf op één plaats beheren.

Om het beheer van uw rekeninguittreksels te vereenvoudigen, werkt ons boekhoudkantoor bovendien samen met uw bank om ze automatisch in uw boekhoudruimte te ontvangen. Dit betekent dat u ze niet meer hoeft uit te printen en naar ons toe te brengen, wat u veel tijd bespaart. U kunt ook de status van uw bankrekeningen rechtstreeks vanaf ons platform bekijken.