Accueil

Boekhoudkundig beheer, onze kernactiviteit

Het bijhouden van de documenten die inherent zijn aan uw onderneming, het registreren van transacties, het opstellen van jaarrekeningen: veel van deze taken komen op onze schouders terecht. Maar wees gerust, onze rol gaat veel verder dan alleen het bieden van routineondersteuning.

Het gebruik van nieuwe technologieën

Om onze interventies en de overdracht van informatie te vergemakkelijken, maken wij gebruik van aangepaste software die bijdraagt tot ons reactievermogen. Papier verdwijnt geleidelijk ten voordele van gedigitaliseerde gegevens die gemakkelijker te hanteren zijn.

Permanente toegang tot uw rekeningen

Dankzij het gebruik van gekoppelde platforms zult u uw gegevens op elk moment en in real time kunnen raadplegen. U zult op het juiste moment belangrijke beslissingen kunnen nemen, of op elk moment informatie kunnen krijgen.

Analyse-instrumenten om verder te gaan

Als boekhouding een verplichting is voor elke onderneming, dan is dat omdat het van essentieel belang is voor de goede ontwikkeling van de onderneming. Om u een relevant overzicht van uw onderneming te geven, kunnen de teams van TS COMPTABILITÉ ET FISCALITÉ de verschillende elementen van uw boekhouding ordenen.

Flexibiliteit op het gebied van beheer

Zolang u ons uw documenten op regelmatige basis bezorgt via onze tool voor het bewaren van documenten, kunnen wij u de nodige informatie bezorgen om u toegang te geven tot een up-to-date beheer.